Netwerken & partners

Flanders Investment and Trade geeft gratis vertrouwelijk advies aan bedrijven die zich willen vestigen in of hun werkzaamheden willen uitbreiden tot de regio Vlaanderen. Het doel is om een duurzame internationale business te promoten in het belang van zowel Vlaamse bedrijven als buitenlandse ondernemingen via synergieën, uitgebreide netwerken en expertise.
 

FlandersBio is een dynamische non-profit organisatie die de duurzame ontwikkeling van de biotech sector ondersteunt en stimuleert. Het FlandersBio netwerk brengt ondernemingen samen die innovatieve, R&D activiteiten uitoefenen in de biowetenschappen (ontwikkeling van biogeneesmiddelen, medische technologieën of argriculturele of industriële biotech producten). Bedrijven met productieactiviteiten in Vlaanderen, academische onderzoeksinstellingen en aanbieders van kapitaal, diensten en technologieën in de biowetenschappelijke sector, maken deel uit van het netwerk.

FlandersBio biedt op biotechstockmarket.be een overzicht van de beurskoersen van alle Belgische biotech bedrijven.
 

IWT is het agentschap voor Innovatie door Wetenschap en Technologie. Dit agentschap helpt Vlaamse bedrijven en onderzoekscentra in het realiseren van hun onderzoeks- en ontwikkelingsprojecten door financiële steun, advies en een netwerk van potentiële partners in Vlaanderen en het buitenland. IWT ondersteunt het innovatiebeleid van de Vlaamse overheid.
 

Leuven.Inc is een netwerk voor hoogtechnologisch ondernemerschap dat ‘like-minded people’ uit academische onderzoeksgroepen en startende hightechbedrijven samenbrengt met consultingagentschappen, risico-investeerders en bedrijven die reeds langer in de regio Leuven actief zijn. Leuven.Inc werd opgericht in 1999.